За нас

Кои сме ние

Клио Травел е туристическа агенция с пълен набор услуги, член на IATA (Международна асоциация за въздушни пътувания), която й дава право за директно издаване на документи за пътуване за всички авиокомпании, представени на територията на България.

Клио Травел се занимава с пътувания повече от десет години. Ние знаем всичко за този бизнес и през годините сме установили много контакти. Нашата компания е признала трудността и неприятностите при придобиване на визи и получаване на паспорт. Ето защо ние съществуваме, за да ви осигурим безпроблемно пътуване.

Ако искате да пътувате в рамките на страната или в чужбина, ние можем да сме Ви от голяма услуга. Можем да ви предоставим най-добрите хотели, туристически места и необходимите документи на най-добра цена. Гордеем се с това, че сме бързи и ефективни. Ще се влюбите в нас!!!

Туристическа Агенция Клио Травел представяне 1 Туристическа Агенция Клио Травел представяне 2 Туристическа Агенция Клио Травел представяне 3

Какво предлагаме

Самолетни билети

IATA Сертификат дава право за директно издаване на документи за пътуване за всички авиокомпании, представени на територията на България.

Организиране на семинари

Комплексно обслужване при провеждане на семинари, конференции и конгреси в страната и в цял свят.

24/7 Обслужване

При нас Вие можете да разчитате на 24- часово професионално обслужване, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Хотелски резервации

Резервации за настаняване у нас и в чужбина за всички бюджетни категории (достъп до над 500 000 хотела благодарение на сътрудничеството с няколко резервационни системи)

Бизнес пътувания

Цялостно управление и оптимизация на вашите бизнес пътувания! Преференциални цени за самолетни билети и хотелски резервации за корпоративни клиенти.

Медицински застраховки и визови услуги

Визови услуги - помощ при издаване на входни и транзитни визи за страни, където са необходими. Медицинска застраховка за пътуване в чужбина.

нашият основен екип

Mariana Pavlova
Мариана Павлова

ОСНОВАТЕЛ и изпълнителен директор

Опитен мениджър с дълга история на работа в индустрията за пътувания и туризъм. Опитен в бизнес пътувания, пътувания за свободното време, хотелски резервации, хотелиерство и туроператори. Силен професионалист със специалност бакалавър по икономика / туризъм от Нов български университет.

Elena Pavlova
Елена Павлова

РЪКОВОДИТЕЛ НА ГРУПОВИЯ ОТДЕЛ

Самолетни билети, насърчаване на продажбите за онлайн и офлайн превозвачи. Опитен в самолетните билети и групови резервации. Добър нюх на пазара за турове и пакети, хотели, круизи и коли под наем.

Stefan Pavlov
Стефан Павлов

изпълнителен директор

30 години опит в самолетни билети, хотелски резервации, туристически услуги. IATA сертификат от 1981 г. Отговорник по обществени поръчки.

Todor Valchev
Тодор Вълчев

ИТ ръководител

Oтговаря за координирането, планирането и ръководенето на компютърни дейности в организацията.

Сертификати

Свържете се с нас

Да, Моля